Home / Partners / Kunsteducatie Nederland

Kunsteducatie Nederland

LogoFC_Kunsteducatie_RGB_HR

 

 

 

 

Kunsteducatie Nederland is ooit begonnen in 2005. Onze allereerste activiteit was Beat The City. De door ons ontwikkelde slagwerkworkshop die we nog steeds veel verkopen en het uitstekend doet op scholen, tijdens festivals en bij bedrijven. Ons doel is om leerlingen door heel Nederland in aanraking te laten komen met de veelzijdigheid van kunst en cultuur.

Sil Loeters

We richten ons op leerlingen, studenten en docenten uit alle soorten en vormen van onderwijs. We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van de meest aansprekende en uiteenlopende workshops. Daarbij werken we met een heel enthousiast en ervaren team samen om de creatieve ontwikkeling van de leerlingen te stimuleren. Onze roots in het onderwijs gebruiken wij om de kracht van creativiteit in leren over te brengen aan de afnemers en deelnemers aan onze activiteiten.

Wat betekent kunst voor ons?

Door kunst leren we hoe we ons moeten voelen en hoe we ons gedragen in bepaalde situaties. Het is een oefening om je de wereld anders voor te stellen, je gaat jezelf vragen stellen als: Wie ben ik? Wie kan ik worden? Waar sta ik?

In onze workshops willen we de leerlingen een handreiking geven door eens anders om te gaan met het concept ‘leren’. Ga zelf op onderzoek uit, bedenk wat je gaat doen en als het moeilijk is: misschien moet je het even loslaten om daarna met een nóg beter idee te komen. Kom er achter waar jouw kracht en talent ligt. Doe dingen die je niet kent van jezelf, pak die spuitbus en bouw die website! Wedden dat het je uiteindelijk lukt!

Top